Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Öljy15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco50g195kcal16.5g0g14.2g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g1477kcal60.6g162g61.2g10.8g
Valittu annoskoko262g738kcal30.3g81g30.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna131g369kcal15.2g40.5g15.3g2.7g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906