Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Naudanliha keskiarvo 100g153kcal19.3g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Hapankaali (Rasilainen)50g9kcal0.9g0.9g0.2g1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Smetana3g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g444kcal43.4g22.6g20.2g4.8g
Valittu annoskoko262g222kcal21.7g11.3g10.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna131g111kcal10.9g5.7g5.1g1.2g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032