Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)40g12kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g159kcal9g12.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko262g80kcal4.5g6.2g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna131g40kcal2.3g3.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954