Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto14g38kcal2.6g0g3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g44g18kcal0.7g3.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g27g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g296kcal24.6g12.4g16g2.4g
Valittu annoskoko262g148kcal12.3g6.2g8g1.2g
Annoskoko puolitettuna131g74kcal6.2g3.1g4g0.6g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757