Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 36g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g16g2.3kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Pekoni rasvainen 15g58kcal1.8g0g5.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g247kcal11g11.8g16.6g4g
Valittu annoskoko262g124kcal5.5g5.9g8.3g2g
Annoskoko puolitettuna131g62kcal2.8g3g4.2g1g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208