Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g225g56kcal4.5g9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g276kcal10.8g24g15.6g0.2g
Valittu annoskoko262g138kcal5.4g12g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna131g69kcal2.7g6g3.9g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524