Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Broilerisuikaleet51g62kcal10.8g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Makaroni, pasta 34g111kcal3.4g22.4g0.4g1.1g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g23g27kcal0.7g1.1g2.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g488kcal31.6g52.4g15.8g4g
Valittu annoskoko262g244kcal15.8g26.2g7.9g2g
Annoskoko puolitettuna131g122kcal7.9g13.1g4g1g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358