Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi127g141kcal29.2g0g2.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.5g17kcal0.1g0.2g1.7g0.4g
Aurinkokuivattu tomaatti28g51kcal0.8g3.4g3.9g0g
Ruokakerma Valio 5%4.2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g2.8g8.7kcal0.2g1.6g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus71g226kcal8.5g44.4g1.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g941kcal79.2g101g24.4g17.8g
Valittu annoskoko262g471kcal39.6g50.5g12.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna131g235kcal19.8g25.3g6.1g4.5g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208