Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Chili paprika punainen9g3.8kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Väkiviinaetikka 7.8g2.6kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g52g201kcal0g50.5g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g522kcal3.8g118.6g1.2g6.4g
Valittu annoskoko262g261kcal1.9g59.3g0.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna131g130kcal1g29.7g0.3g1.6g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.6g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126