Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g75g19kcal0.8g3.8g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g9g3.3kcal0.4g0.3g0g0.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 45g62kcal8.4g0g3.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g178kcal19.6g8.2g7.2g0.8g
Valittu annoskoko263g89kcal9.8g4.1g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna131g45kcal4.9g2.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994