Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu6.6g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Soijakastike 24g14kcal1.2g2.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Fariinisokeri6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g6.6g13kcal0g3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g13g4.7kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kuhafile, raaka175g126kcal28.4g0g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g546kcal60.2g28.8g20.4g1.8g
Valittu annoskoko263g273kcal30.1g14.4g10.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna131g137kcal15.1g7.2g5.1g0.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833