Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 87g98kcal18.5g0g2.6g0g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Peruna, uusi 44g34kcal0.7g7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 44g18kcal0.2g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g353kcal40.2g25.2g5.8g4.8g
Valittu annoskoko263g177kcal20.1g12.6g2.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna131g88kcal10.1g6.3g1.5g1.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706