Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.1g10kcal0g0.1g1.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.1g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g300kcal9.8g58.2g3g3.8g
Valittu annoskoko263g150kcal4.9g29.1g1.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna131g75kcal2.5g14.6g0.8g1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105