Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)83g308kcal25g0g22.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g1.5g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Pekoni rasvainen 21g78kcal2.5g0g7.7g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g42g94kcal8g0g6.8g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)17g26kcal4.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1204kcal100g5.6g85.6g3g
Valittu annoskoko263g602kcal50g2.8g42.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna131g301kcal25g1.4g21.4g0.8g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842