Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g175g250kcal35g0g12.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 22g50kcal1.1g3.8g3.1g1.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g39g106kcal7.1g0.8g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g832kcal87.4g12.4g47.2g4g
Valittu annoskoko263g416kcal43.7g6.2g23.6g2g
Annoskoko puolitettuna131g208kcal21.9g3.1g11.8g1g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.4g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984