NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe88g298kcal5.1g63g2.4g5.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)125g225kcal13.8g6.9g16.3g0g
Rypsiöljy Eldorado4.2g35kcal0g0g3.8g0g
Margariini 60%, kultarypsi 4.2g22kcal0g0g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1186kcal40.6g143.8g50g11g
Valittu annoskoko263g593kcal20.3g71.9g25g5.5g
Annoskoko puolitettuna131g297kcal10.2g36g12.5g2.8g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651