Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska156g47kcal2.2g10.2g0.8g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g28g62kcal6.5g0.3g3.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 31g71kcal4.4g0.5g5.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 22g72kcal2.2g14.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g591kcal31.4g53.2g29.4g1.8g
Valittu annoskoko263g296kcal15.7g26.6g14.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna131g148kcal7.9g13.3g7.4g0.5g
Arvot/100g100g113kcal6g10.1g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304