Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g63g136kcal6.1g25.1g1.1g5.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Salsa medium (Rainbow)42g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g8.3g12kcal0.2g0.3g1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman50g100kcal11g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g704kcal55.4g59.4g25.6g13g
Valittu annoskoko263g352kcal27.7g29.7g12.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna131g176kcal13.9g14.9g6.4g3.3g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225