Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g13g40kcal3.8g6.9g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g38g64kcal0.7g0.6g6.4g0.2g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1492kcal111.4g34g102.2g1.8g
Valittu annoskoko263g746kcal55.7g17g51.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna131g373kcal27.9g8.5g25.6g0.5g
Arvot/100g100g284kcal21.2g6.5g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658