Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)21g11kcal4g0.8g0.8g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 21g62kcal3.7g0.2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g224kcal17.2g15.8g13.4g5.8g
Valittu annoskoko263g112kcal8.6g7.9g6.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna131g56kcal4.3g4g3.4g1.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536