Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g110g33kcal5g2.2g0.3g1.8g
Herne 26g18kcal1.3g2.5g0.1g0.8g
Lime, kuorittu, annos 50g11g3.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g66g79kcal14.5g0.6g2.3g0.3g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g376kcal41.8g11g17.8g6.4g
Valittu annoskoko263g188kcal20.9g5.5g8.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna131g94kcal10.5g2.8g4.5g1.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041