Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 125g177kcal21.9g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 39g17kcal0.1g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g493kcal45.4g9.6g28g2.6g
Valittu annoskoko262g247kcal22.7g4.8g14g1.3g
Annoskoko puolitettuna131g123kcal11.4g2.4g7g0.7g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282