Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)31g38kcal6.3g0g1.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g252kcal21.2g26.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko263g126kcal10.6g13.3g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna131g63kcal5.3g6.7g1.4g0.4g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339