Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Naudanliha keskiarvo 1000g1527kcal193g0g84g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Hapankaali (Rasilainen)500g90kcal9g9g1.5g10g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Smetana30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g4442kcal431.6g225.6g199.2g50.6g
Valittu annoskoko2620g2221kcal215.8g112.8g99.6g25.3g
Annoskoko puolitettuna1310g1110kcal107.9g56.4g49.8g12.7g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032