Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g128g499kcal0.3g124.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g320g306kcal3.5g58.2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g256g2304kcal0g0g256g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1920g518kcal25g92.2g3.8g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g7255kcal57.6g549.2g519.6g65.2g
Valittu annoskoko2624g3628kcal28.8g274.6g259.8g32.6g
Annoskoko puolitettuna1312g1814kcal14.4g137.3g129.9g16.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234