Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 697g3698kcal2.1g3.5g418.1g0g
Sokeri 677g2748kcal0g676.2g0g0g
Kananmuna kuoreton677g968kcal81.2g0g67.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 279g934kcal0.2g227.4g0.1g3.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g199g1234kcal42.8g24.5g110.1g14.3g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g19939kcal252.6g2054.2g1192g36.4g
Valittu annoskoko2624g9970kcal126.3g1027.1g596g18.2g
Annoskoko puolitettuna1312g4985kcal63.2g513.6g298g9.1g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563