Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g210g59kcal2.3g10.1g0.8g6.3g
Kalaliemikuutio 23g71kcal2.3g7.9g3.3g0.3g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g292g817kcal55.4g0g32.1g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g350g280kcal59.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5250g2873kcal249.4g127g78.6g19.4g
Valittu annoskoko2625g1437kcal124.7g63.5g39.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna1313g718kcal62.4g31.8g19.7g4.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115