Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 600g1191kcal176.1g0.1g53.8g0g
Siankylki, raaka150g481kcal22.2g0g44.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.2g1.5g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.5g0.9g10.1g
Paprika keltainen 255g77kcal2.4g13g0.5g5.1g
Paprika vihreä 255g54kcal2.4g6.4g0.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g5500kcal451.8g369g227.6g69.8g
Valittu annoskoko2628g2750kcal225.9g184.5g113.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna1314g1375kcal113g92.3g56.9g17.5g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933