Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka235g1689kcal2.3g2.3g187.7g0g
Liivatelehti, gelatiini11g38kcal9.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g451g289kcal49.6g18g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g54g217kcal0g54.1g0g0g
Mansikka 903g420kcal4.5g75.8g1.8g17.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g433g1741kcal34.7g264.2g73.6g16g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g361g758kcal10.8g18g72.2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g181g953kcal16.6g108.3g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g12210kcal255.6g1081.4g769.8g66.2g
Valittu annoskoko2628g6105kcal127.8g540.7g384.9g33.1g
Annoskoko puolitettuna1314g3053kcal63.9g270.4g192.5g16.6g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316