Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Naudan Sisäpaisti125g137kcal27.5g0.1g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g100g36kcal1.8g6.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g429kcal60g19.8g13.4g1.6g
Valittu annoskoko263g215kcal30g9.9g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna132g107kcal15g5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729