Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 80g182kcal15.2g0g13.6g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g427kcal33.6g10.6g27.8g5.4g
Valittu annoskoko263g214kcal16.8g5.3g13.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna132g107kcal8.4g2.7g7g1.4g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704