Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 84g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Herkkusieni säilyke 28g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.6g20kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.8g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 42g126kcal7.8g1.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g385kcal20g16.8g25.6g3.8g
Valittu annoskoko263g192kcal10g8.4g12.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna132g96kcal5g4.2g6.4g1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038