Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu169g213kcal18.6g0.5g15.2g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g40g107kcal5.1g0g9.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g45g113kcal8.6g0g9.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g1007kcal64.6g1g85g0g
Valittu annoskoko263g503kcal32.3g0.5g42.5g0g
Annoskoko puolitettuna132g252kcal16.2g0.3g21.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594