Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)75g23kcal0.8g4.5g0.2g0.8g
Spagetti, Barilla33g116kcal4g23.8g0.5g1g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattisalsa 4.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g627kcal32.2g64.4g26.8g6.2g
Valittu annoskoko263g314kcal16.1g32.2g13.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna132g157kcal8.1g16.1g6.7g1.6g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704