Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g58g81kcal11.1g0g4.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g55g22kcal0.8g4.4g0.2g0g
Juokseva hunaja 250g1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%46g131kcal14.2g0g7.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese73g27kcal0.9g5.7g0.1g0.5g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g15g50kcal1.8g9.8g0.1g1.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g686kcal58g42.8g30.2g3.6g
Valittu annoskoko263g343kcal29g21.4g15.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna132g172kcal14.5g10.7g7.6g0.9g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659