Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis35g39kcal7.7g0g1g0g
Herne kuivattu 44g132kcal7.8g21.2g0.4g4.7g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g365kcal31.4g43.4g4.6g9.6g
Valittu annoskoko263g183kcal15.7g21.7g2.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna132g91kcal7.9g10.9g1.2g2.4g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110