Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Hirvikäristys55g82kcal10.9g0g3.3g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 22g23kcal0.8g3.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g288kcal25.4g24.6g7.2g3.2g
Valittu annoskoko263g144kcal12.7g12.3g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna132g72kcal6.4g6.2g1.8g0.8g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799