Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g58g109kcal11.7g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maizena maissitärkkelys2.9g10kcal0g2.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g46g152kcal7.4g28.5g0.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g600kcal41.2g71.6g16g8.2g
Valittu annoskoko264g300kcal20.6g35.8g8g4.1g
Annoskoko puolitettuna132g150kcal10.3g17.9g4g2.1g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296