Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g125g225kcal23.7g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)55g137kcal10.9g0.3g9.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g31g7.2kcal0.4g1.1g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)25g23kcal4.2g0.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g837kcal82.8g4.6g53.2g0.4g
Valittu annoskoko264g418kcal41.4g2.3g26.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna132g209kcal20.7g1.2g13.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.7g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398