Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 47g6.1kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kurkku 31g3.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g58g110kcal14.5g0g5.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g43g26kcal0.2g6.4g0g0.6g
Kananmuna, keitetty 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g412kcal40.2g19g19g7.2g
Valittu annoskoko264g206kcal20.1g9.5g9.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna132g103kcal10.1g4.8g4.8g1.8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340