Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore150g42kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g38g15kcal1.2g1.2g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g389kcal17.6g21.4g25g7.6g
Valittu annoskoko264g195kcal8.8g10.7g12.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna132g97kcal4.4g5.4g6.3g1.9g
Arvot/100g100g74kcal3.3g4.1g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727