Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Broilerifilee, marinoimaton39g42kcal9.1g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka28g10kcal0.8g1.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)11g39kcal1.4g7.8g0.2g0.4g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g231kcal23.6g23.8g4g3.2g
Valittu annoskoko264g116kcal11.8g11.9g2g1.6g
Annoskoko puolitettuna132g58kcal5.9g6g1g0.8g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.5g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095