Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g67kcal2.6g2.6g5.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g467g280kcal7g60.7g0.5g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Rypsiöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g233g70kcal2.1g11.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g2801kcal204.4g174.6g140.2g19.2g
Valittu annoskoko2632g1401kcal102.2g87.3g70.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna1316g700kcal51.1g43.7g35.1g4.8g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177