Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 374g322kcal11.6g16.5g22.4g0g
Katkarapu, rainbow1684g1684kcal387.2g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)468g126kcal6.1g22.4g0.9g8g
Tilli, tuore 94g28kcal3.5g0.8g0.7g2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g16kcal0.7g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g4351kcal818.2g85.4g78.6g20g
Valittu annoskoko2632g2176kcal409.1g42.7g39.3g10g
Annoskoko puolitettuna1316g1088kcal204.6g21.4g19.7g5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889