JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1673g502kcal16.7g100.4g3.3g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g669g602kcal33.5g100.4g6.7g2.7g
Valkosipuli 106g115kcal8.4g17.3g0.6g2.2g
Basilika, tuore 28g7.6kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g28g37kcal0.8g5.9g1.7g3.9g
Timjami 28g79kcal2.5g7.5g2.1g10.3g
Sokeri 67g272kcal0g66.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g3258kcal126.8g601.4g29.6g42g
Valittu annoskoko2632g1629kcal63.4g300.7g14.8g21g
Annoskoko puolitettuna1316g815kcal31.7g150.4g7.4g10.5g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382