(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Herkkusieni säilyke 259g44kcal5.4g0.5g0.8g6.2g
Paprika punainen 203g59kcal1.9g9.1g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 135g526kcal2.9g3g56.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton169g304kcal7.6g9.3g25.3g6.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g281g309kcal6.5g11.2g28.1g0g
Tonnikala öljyssä 653g1238kcal177g0g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5265g5481kcal453.6g113g346.6g67.8g
Valittu annoskoko2633g2741kcal226.8g56.5g173.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna1316g1370kcal113.4g28.3g86.7g17g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233