Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g938g328kcal15g64.7g0.9g13.1g
Tomaattimehu Valio625g125kcal6.3g25g0g0g
Kalaliemikuutio 6.9g21kcal0.7g2.3g1g0.1g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g9g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Katkarapu 338g231kcal48.7g0g3.7g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g356g338kcal28.5g49.9g2.5g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5270g2715kcal208.2g316g64.2g87.4g
Valittu annoskoko2635g1357kcal104.1g158g32.1g43.7g
Annoskoko puolitettuna1318g679kcal52.1g79g16.1g21.9g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378