Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 680g1291kcal184.4g0g61.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 460g58kcal5.2g4.5g0.9g4.6g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Tomaatti, tuore960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix72g36kcal1.1g7.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5272g3407kcal403.4g128g139.2g43.8g
Valittu annoskoko2636g1704kcal201.7g64g69.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna1318g852kcal100.9g32g34.8g11g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763