Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 23g75kcal0.1g18.2g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.5g9.5g0.2g0g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore45g11kcal0g4.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1127g338kcal11.3g67.6g2.3g11.3g
Silakkafilee 1352g1943kcal216.4g0g120.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g4836kcal459g199.4g246.4g24g
Valittu annoskoko2637g2418kcal229.5g99.7g123.2g12g
Annoskoko puolitettuna1319g1209kcal114.8g49.9g61.6g6g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092