Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 934g1037kcal202.2g0g24.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 98g867kcal0g0g98g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.5g12kcal0.4g2.7g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola15g40kcal2.1g5.2g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 584g445kcal11g90.5g1.2g5.8g
Paprika punainen 350g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g397g81kcal2.4g15.1g1.2g5.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g36kcal1.2g2.3g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5278g5684kcal462.2g337.6g264.8g57g
Valittu annoskoko2639g2842kcal231.1g168.8g132.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna1320g1421kcal115.6g84.4g66.2g14.3g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395